Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa eriss√§? Polkupy√∂r√§tilill√§ saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa! 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.


- Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

- Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

- Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

- Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille


Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Hae luottoa täältä:


Hae luottoa tästä

/>


Esimerkkiostos: 1 500 ‚ā¨, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. K√§sittelymaksu/kk: 3,90 ‚ā¨. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 ‚ā¨. Maksettava yhteens√§: 1 547 ‚ā¨. Osamaksuer√§/kk: 128,90 ‚ā¨, 12 er√§√§. Polkupy√∂r√§tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta k√§yt√∂st√§ voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.MEILT√Ą MY√ĖS OP RAHOITUS!